Obiectivul construcție stație de epurare Moreni, județul Dâmbovița, reprezintă una dintre cele mai importante lucrări edilitare executate de către societatea noastră, lucrarea finanțată prin fondurile Uniunii Europene în valoare de 10 milioane euro.

Proiectul a constat în concret, în reabilitarea rezervoarele existente de la Bana. S-a reabilitat și staţia de clorinare de la Moreni (care are o capacitate de 80 de litri pe secundă), s-a reabilitat de asemenea și extins și staţia de epurare care deserveşte populaţia municipiului Moreni de peste 25.000 de locuitori.

În concret lucrarea în cauză a constat în executarea componentelor tehnice a acestui obiectiv, bazine de decantare, camere de distribuție, bazine de aerare, bazine de distribuție, bazin stocare nămol, iar la realizarea acestei operațiuni și-au adus aportul peste 50 de angajați, 10 excavatoare cu atașamentele necesare, 15 autobasculante, 2 cilindri compactori, 5 buldozere, care au lucrat timp de 18 luni până la finalizarea obiectivului.